AVOIMET TYÖPAIKAT

Korjauspartnerit Oy on uusi ja dynaaminen yritys, jolla on kuitenkin alan kokenein henkilökunta. Toimintamme alkoi vuoden 2018 alussa ja nyt meitä on jo 16 ammattilaista. Toimistomme sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä Vallilassa. LVI-suunnittelijoillamme on kädet täynnä töitä, joten etsimme nyt tiimiin sinua

Nuorempi LVI-suunnittelija

Sinun ei tarvitse olla vielä alan ammattilainen, mutta sellaiseksi haluava. Sinulla on mielellään jo kokemusta asentajan työstä ja suoriudut yksinkertaisista suunnittelutehtävistä MagiCADilla. Olet tarkka, nopea oppimaan, oma-aloitteinen ja tiimityötaitoinen. Työpöydällesi saat vaihtelevia ja haastaviakin suunnittelukohteita korjausrakentamisessa.

Tueksesi saat koko Korjauspartnereiden innostavan tiimin ja asiantuntevat kollegat. Me emme niin hierarkiasta perusta, mutta arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja työn kehittämistä. Voit itse vaikuttaa työnkuvaasi ja kehittää tehtävää oman osaamisesi ja motivaatiosi mukaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä muut edut, mutta ennen kaikkea loistavan työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet kehittyä ja oppia kokeneilta kollegoilta.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen. Paikka on vakituinen ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedusteluihin vastaa
Jussi Eronen
puh. 040 738 6236
jussi.eronen@korjauspartnerit.fi