Voihan korona!

Voihan korona!

09.04.2020

Kuluva kevät on tuonut meidän kaikkien elämään odottamattomia muutoksia. Monet meistä ovat joutuneet myös opettelemaan kokonaan uusia työskentelytapoja. Olemme kuitenkin iloksemme voineet todeta, että meiltä sujuu työt poikkeustilassakin ja olemme pystyneet jatkamaan normaaliin tapaan lähes kaikkia meneillään olevia projektejamme. Toki huomioiden asiakkaidemme toiveet sekä viranomaisten ohjeet ja määräykset. Luonnollisestikin henkilökuntamme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme terveys ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisen tärkeitä.

Poikkeustila on ilmennyt meillä myös siten, että olemme kevään aikana rekrytoineet kuusi uutta työntekijää. Rakennesuunnittelu sai vahvistusta Petri Rantasen tullessa avuksemme, sähköpuolelle apuja toi huhtikuun alussa Hannu-Pekka Outinen ja LVI-suunnittelijana aloittaa kesäkuussa Juho Sieppi. Rakennustekniikan osaamista ja valvojien tiimiä vahvistavat Turun toimistossamme Jukka Kirstinä ja Henry Valtanen sekä Helsingissä Marko Salonen. Jotta hommat sujuvat jouhevasti kesälläkin, olemme palkanneet kesäavuksi Sami Lehden (sähkösuunnittelu) ja Laura Mehdon (LVI-suunnittelu). Tervetuloa kaikille upeaan joukkoomme tekemään korjausrakentamisen konsulttihommista vielä hieman laadukkaampaa ja kivempaa.

Ei sitten muuta kuin etiäpäin, sanoi mummo lumihangessa. Tsemppiä kaikille haastavaan kevääseen, pysykää terveinä ja ollaan yhteyksissä!

Vieritä ylös