REFERENSSIT

Mitä me teemme


Tarjoamme vankkaa osaamistamme kaikkiin kiinteistön ja sen käyttäjien tarpeisiin erilaisista selvityksistä ja kartoituksista aina korjaustöiden suunnitteluun ja urakan valmistelun ja valvonnan kautta kiinteistön ylläpidon palveluihin. Alla on esitelty referenssikohteitamme.

As Oy Harjutori 8

Kalliossa Kurvin tuntumassa sijaitseva 1920-luvun lopussa valmistunut hieno kulmatalo, jossa olemme toimineet suunnittelijana, projektinjohdossa sekä valvojina. Kohteessa toteutettiin linjasaneerauksen yhteydessä käyttötarkoituksen muutos ravintolaksi ja kehitettiin kellaritilat uuteen uskoon samalla toteuttaen merkittävä ilmanvaihdon rakentaminen uusine ulkopuolisine IV-hormeineen. Hoidimme kohteeseen myös porrashuoneiden entisöinnin sekä pihasaneerauksen.

As Oy Porthaninhovi

Keskeisellä paikalla Kalliossa Porthaninkadun ja Viidennen linjan kulmassa sijaitseva neljärappuinen taloyhtiö. Teemme kumppanuusmallilla linjasaneerausta ja yleisten tilojen kehittämistä yhtiössä hoitaen projektinjohdon ja suunnittelun.

As Oy Kristiinankatu 4

Vuonna 1908 valmistunut suuri 145 asunnon jugend talo Kirstinkadulla Kalliossa. Teemme tässä hyvin vaativassa kohteessa linjasaneerauksen projektinjohdon ja valvonnan.

Leipätehdas

Vanha teollisuuskiinteistö, jonka tiloja muutetaan uusiin käyttötarkoituksiin. Teemme kohteessa projektinjohdon ja osan suunnittelusta vanhan tehtaan muuntautuessa monipuoliseksi kulttuuri- ja toimitilaksi.