Lähiöpartnerit tuo markkinoille täysin uuden tavan ikääntyvien lähiöiden korjaustarpeisiin

Lähiöpartnerit tuo markkinoille täysin uuden tavan ikääntyvien lähiöiden korjaustarpeisiin

26.06.2020

Koko asuinalue on mahdollista saada kertaheitolla parempaan kuntoon ryhmäytymisen avulla. Se ratkaisee monta ongelmaa aina alueen viihtyvyydestä remonttien aikaisen rahoituksen järjestämiseen ja johtaa alueen asuntojen arvon nousuun. Myös remonttien aikana tarvittavat väistöasunnot ja tähän liittyvät asiat ratkotaan Lähiöpartnereiden toimesta, mikä vähentää taloyhtiöiden painetta huomattavasti.

Lähiöpartnerit on Korjauspartnereiden uusi konsepti

Korjauspartnerit halusi tarttua haasteeseen ja kehittää lähiöiden korjausongelmiin sopivan ratkaisun. Asiantuntijapartnereina ovat kehitysvaiheessa toimineet YIT Talon Tekniikka Oy, Danske Bank, Laattapiste ja Kiinteistömaailma.

Korjauspartnerit toteuttaa Turussa Hepokullan asuinalueen laajan saneerauksen ryhmäprojektina.

Lähiöissä piilevä ongelma

1970-luvulla rakennetuissa lähiöissä suuret remontit ovat nyt ajankohtaisia. Myös 1960-luvulla rakennetuissa kohteissa on vielä jonkin verran tekemättä remontteja. Lisäksi myös 1980-luvulla valmistuneissa kohteissa alkavat isot remontit tulla ajankohtaisiksi.

Samanaikaisesti vakuutusyhtiöiden ikävähennykset nostavat vakuutusmaksuja ja laskevat vahingoista saatavia korvauksia. Tämä tarkoittaa sitä, että taloyhtiön arvo voi jäädä matalammaksi kuin ennalta on oletettu. Näin ollen kaikkiin tarvittaviin saneerauksiin ei välttämättä saada rahoitusta järjestettyä kiinteistöjen liian alhaisen käyvän arvon vuoksi. Lähiöpartnerit tarjoaa tähän ratkaisun.

Lähiöpartnereiden tarjoama ratkaisu

Lähiöpartnerit tarjoaa kattavan ratkaisun lähiöiden saneerausikäisille taloyhtiöille. Sen ryhmäytymismallissa useamman taloyhtiön kattavalla saneerausurakalla nostetaan koko asuinalueen arvoa ja viihtyvyyttä. Useamman kohteen samanaikaisella saneerauksella tuodaan tehokkuutta suunnitteluun, rahoitukseen ja urakan toteutukseen.

Ryhmäytyminen tuo myös mahdollisuuden kohteen asukkaille löytää omaan elämäntilanteeseen ja tulevaisuuteen sopiva asumisratkaisu omalta alueelta tai omasta tutusta taloyhtiöstä. Lähiöpartnerit tarjoaa tämän kattavan ratkaisun yhdessä luotettavien ja ammattitaitoisten yhteistyökumppaniensa kanssa.

Lue lisää www.lahiopartnerit.fi tai ota Jussiin yhteyttä.
Jussi Eronen, markkinointi- ja kehitysjohtaja, puh. 040 738 6236, jussi.eronen@korjauspartnerit.fi

Vieritä ylös